loader-logo

Nieuwe vloer

Lekker hout onder je voeten.

Uw nieuwe vloer

De houtsoort, structuur, afwerking en de manier van leggen maken dat elke houten vloer anders is. Een houten vloer geeft aan elke ruimte een warme sfeer. Kenmerkend voor hout is dat de vloer in de loop van de tijd door het gebruik steeds mooier wordt. Juist door de gebruikssporen gaat een houten vloer leven.

Keuzes...

Welke houten vloer past het beste bij u en uw situatie? Bij Trotse Vloeren heeft u de keuze uit verschillende soorten vloeren. Omdat wij ons hout bestellen bij een vaste leverancier in Belgiƫ kunnen wij garanderen dat uw houten vloer van top kwaliteit is.

Persoonlijk advies

Een houten vloer kunnen wij in elke gewenste kleur, breedte en dikte maken. Perfect op maat, helemaal afgestemd op uw wensen, hoe u de vloer ook gelegd wil hebben. Of het nu gelegd wordt in visgraat, stroken, bourgogne, blokpatroon, Weense punt of wat u maar bedenkt, er is weinig dat wij niet kunnen realiseren.
TROTSE VLOEREN

MEER INFORMATIE?

Neem contact met ons op of vraag online meteen uw offerte aan.
Meer informatie
build

Hoe werken wij?

Of het nu gaat om renovatie, onderhoud of een nieuwe vloer, tijdens onze afspraak bespreken we uitgebreid uw wensen en de mogelijkheden. U ontvangt een vrijblijvende overzichtelijke offerte.
opacity

Schade expert

Een ongeluk zit in een klein hoekje en schade aan uw houten vloer is nooit leuk. Meestal dekt de verzekering de kosten van het herstellen van uw vloer en daarvoor is een schade- en taxatierapport noodzakelijk. Wij kunnen dit voor u verzorgen.
done_all

Prijsindicatie

Voor alle werkzaamheden ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Daarin zijn al uw wensen verwerkt. Na akkoord komt u daardoor niet meer voor verrassingen te staan.
shopping_cart

Onderhoudsmiddelen shop

In onze webshop kunt u alle onderhoudsmiddelen bestellen die nodig zijn voor het behoud van een mooie vloer.