loader-logo

Schade expert

Problemen zijn er om op te lossen.

Help!

Een ongeluk zit in een klein hoekje en schade aan uw houten vloer is nooit leuk. Brand- en waterschade zijn de meest voorkomende schades, maar ook schade veroorzaakt door bijvoorbeeld het verschuiven van meubels tijdens een verhuizing worden vaak gedekt door de verzekering. Meestal dekt de verzekering de kosten van het herstellen van uw vloer en daarvoor is een schade- en taxatierapport noodzakelijk.

Reparatie

Wanneer de houten vloer of parket schade heeft, komen we persoonlijk langs om de schade te bekijken en het taxatierapport en een offerte voor het herstellen van de schade op te stellen. Voor de reparatie maken wij desgewenst samen een plan van aanpak en een strakke planning.
TROTSE VLOEREN

MEER INFORMATIE?

Neem contact met ons op of vraag online meteen uw offerte aan.
Meer informatie
build

Hoe werken wij?

Of het nu gaat om renovatie, onderhoud of een nieuwe vloer, tijdens onze afspraak bespreken we uitgebreid uw wensen en de mogelijkheden. U ontvangt een vrijblijvende overzichtelijke offerte.
opacity

Schade expert

Een ongeluk zit in een klein hoekje en schade aan uw houten vloer is nooit leuk. Meestal dekt de verzekering de kosten van het herstellen van uw vloer en daarvoor is een schade- en taxatierapport noodzakelijk. Wij kunnen dit voor u verzorgen.
done_all

Prijsindicatie

Voor alle werkzaamheden ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Daarin zijn al uw wensen verwerkt. Na akkoord komt u daardoor niet meer voor verrassingen te staan.
shopping_cart

Onderhoudsmiddelen shop

In onze webshop kunt u alle onderhoudsmiddelen bestellen die nodig zijn voor het behoud van een mooie vloer.