loader-logo

Vloer onderhoud

Een beetje aandacht, groot plezier.

Onderhoud

Parketvloeren en andere houten vloeren hebben onderhoud nodig. Om zolang mogelijk te genieten van uw houten vloer moet u deze regelmatig stofzuigen en reinigen. Het schoonmaakmiddel dat u het beste kunt gebruiken hangt af of de vloer is afgewerkt met lak of olie.

Advies

Wij kunnen u adviseren over de producten die u daarvoor het beste kunt gebruiken. Zelf werken wij graag met de producten van RigoStep, maar uiteraard kunnen wij u ook adviseren over andere merken. In onze webshop zijn de verschillende onderhoudsproducten ook verkrijgbaar.

Aandacht

Na enige tijd zal de vloer, afhankelijk van de belasting, slijtplekken gaan vertonen. Dan wordt het tijd om dat deel van de vloer opnieuw te behandelen en te voorzien van een nieuwe beschermlaag. Met de producten uit onze webwinkel kunt u dat zelf doen, maar wij nemen u dit ook graag uit handen.
TROTSE VLOEREN

MEER INFORMATIE?

Neem contact met ons op of vraag online meteen uw offerte aan.
Meer informatie
build

Hoe werken wij?

Of het nu gaat om renovatie, onderhoud of een nieuwe vloer, tijdens onze afspraak bespreken we uitgebreid uw wensen en de mogelijkheden. U ontvangt een vrijblijvende overzichtelijke offerte.
opacity

Schade expert

Een ongeluk zit in een klein hoekje en schade aan uw houten vloer is nooit leuk. Meestal dekt de verzekering de kosten van het herstellen van uw vloer en daarvoor is een schade- en taxatierapport noodzakelijk. Wij kunnen dit voor u verzorgen.
done_all

Prijsindicatie

Voor alle werkzaamheden ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Daarin zijn al uw wensen verwerkt. Na akkoord komt u daardoor niet meer voor verrassingen te staan.
shopping_cart

Onderhoudsmiddelen shop

In onze webshop kunt u alle onderhoudsmiddelen bestellen die nodig zijn voor het behoud van een mooie vloer.