loader-logo

Onze werkwijze

Wij houden het simpel en zijn graag duidelijk.

1. De online offerte aanvraag

Veel mensen willen op voorhand een prijsindicatie hebben, dat is logisch.

Wij kunnen die geven aan de hand van de door u verstrekte gegevens. Hier hebben wij een handig online prijsindicatie formulier voor gemaakt zodat u ons de informatie geeft die wij nodig hebben u vrijblijvend een realistische prijs te kunnen sturen. U ontvangt deze van ons per e-mail binnen twee werkdagen.

2. We hebben persoonlijk contact

Past de eerste prijsindicatie binnen uw budget? Dan maken we een afspraak.

Vaak kan dat telefonisch, maar het is ook mogelijk om bij u thuis langs te komen om de specifieke situatie voor uw vloer te bekijken. Zo voorkomen we verrassingen achteraf. U krijgt op deze manier op voorhand een scherpe prijs voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Het gaat tenslotte over uw vloer waar u trots op wilt zijn en het vertrouwen dat wij dat naar tevredenheid gaan realiseren.

3. Aan de slag!

Na akkoord op de definitieve offerte, prikken wij een datum om aan het werk te gaan.

U weet precies wanneer wij langs gaan komen en wanneer de werkzaamheden afgerond zullen zijn. Ook bespreken wij met u wat wij van u verwachten ter voorbereiding van onze komst. Wij laten niets aan het toeval over om de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Tijdens het werk doen wij er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Daarom hebben wij ook geïnvesteerd in kennis en de meest geavanceerde apparatuur.

4. Tevreden en trots

Onze missie is om iedereen tevreden en trots te maken.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Daarom werken wij netjes en laten de werkomgeving dus ook netjes achter. vanaf dat moment kunt u volop genieten van uw vloer. Na afloop nemen wij nog even contact met u op om te controleren of alles is gegaan zoals u dat voor ogen had.

5. Onderhoud en service

U kunt ervoor kiezen zelf uw vloer te onderhouden of niet.

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor u. Zo kunt u via de webshop speciale onderhoudsmiddelen aanschaffen die precies goed zijn voor uw vloer. Dat maakt onderhouden gemakkelijker en zorgt voor een blijvend mooi resultaat. Ook behoort tot de mogelijkheden om middels ons spaarsysteem uw vloer periodiek te laten onderhouden door ons.