loader-logo

#TROTS

Passie. Dat is wat wij hebben voor vloeren. Ook voor úw vloer!

img

Trotse Vloeren

Na mijn opleiding tot timmerman ben ik, Michael de Bruijn, bij mijn vader Gerard in de zaak gaan werken. Van hem heb ik alle kneepjes van het parketvak geleerd. Na zo'n 9 jaar vond ik het tijd om mijn vleugels uit te slaan en ben ik ook eens bij andere bedrijven gaan kijken.

Op 1 augustus 2015 ben ik voor mijzelf begonnen. Ik wist toen inmiddels wat ik wilde en wat ik kon en dat wilde ik op mijn eigen manier doen. Samen met mijn vrouw Kimberly zijn wij Trotse Vloeren. Kimberly zorgt voor de administratie en de social media en ik zorg voor de mooiste vloeren bij u thuis.

Dat kunnen nieuwe vloeren zijn -traditioneel parket, planken, laminaat of PVC- maar ook een renovatie van uw bestaande vloer is uiteraard mogelijk. En dan hoeft het vaak niet eens een hele grote onderhoudsbeurt te zijn om weer een prachtige vloer te krijgen jaren mee kan.

Trotse Vloeren is Michael de Bruijn en Michael de Bruijn is Trotse Vloeren. Zo simpel is het. Ik ben pas tevreden als u het ook bent.

Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden en prijzen vrijblijvend contact met mij op. Dat kan telefonisch of via de mail. 

Neem contact met ons op

285

Trotse Vloeren gelegd

9.3

gemiddeld cijfer van klanten

25.000

m2 vloer gelegd

85%

gebruikt ons Spaarplan

EXPERT in

Stofvrij schuren

Wij schuren altijd stofvrij. Op deze unieke manier heeft u zo min mogelijk last van opvliegend stof. Onze speciale stofzuiger word rechtstreeks aangesloten op één van onze schuurmachines en heeft een luchtdicht systeem waardoor er zo min mogelijk stofdeeltjes vrij komen.

Video afspelen
Video afspelen

EXPERT in

V-groeven frezen

Tijdens de renovatie van een vloer frezen wij desgewenst ook de v-groeven opnieuw zodat deze weer als nieuw zijn. Vuil gaat vaak in deze groeven zitten en is moeilijk te verwijderen. Ook kan het zijn dat de groeven beschadigd zijn, ook dit lossen wij op door de v-groef opnieuw aan te brengen met onze gespecialiseerde freesmachine.

EXPERT in

Aflakken of oliën

Of u uw vloer laat renoveren, schoonmaken of gaat voor een nieuwe vloer. Een passende afwerking zoals lak of olie is altijd belangrijk. Graag informeren wij u over de mogelijkheden en laten wij u de verschillende afwerkingen zien.

Video afspelen
Video afspelen

EXPERT in

Vloer-montage

U zou het misschien niet verwachten maar ook in de montage van uw vloer is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een zwevende, verlijmde of extra geïsoleerde vloer. Wij adviseren u graag!

Ons trotse team!

Samen sta je sterker.

Michael de Bruijn

Eigenaar | Vloer legger

Kimberly de Bruijn

Eigenaar | Office manager

Trotse Vloeren nieuwsbrief

Eens per kwartaal versturen wij onze waardevolle nieuwsbrief. Bomvol nieuwtjes, tips en exclusieve kortingen.

Schrijf je in blijf op de hoogte!

Schrijf je in