loader-logo

Renovatie

Uw oude vloer maken wij weer als nieuw.

Opknappen

Een bestaande vloer heeft na verloop van tijd een opknapbeurt nodig. Of u wilt de vloer een ander aanzicht geven met een andere kleur. Ik kom bij u kijken en samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

Stofvrij!

Belangrijk is om te vertellen dat wij in staat zijn op volledig stofvrij de vloer te schuren. Zelfs op uw wijnflessen vindt u geen stof terug als we klaar zijn. Wij hebben daarvoor alle appratuur.

Duurzaam

Daarnaast werken wij met producten op basis van in Nederland geproduceerde lijnzaadolie wat zorgt voor duurzame bescherming van uw houten vloer.
TROTSE VLOEREN

MEER INFORMATIE?

Neem contact met ons op of vraag online meteen uw offerte aan.
Meer informatie
build

Hoe werken wij?

Of het nu gaat om renovatie, onderhoud of een nieuwe vloer, tijdens onze afspraak bespreken we uitgebreid uw wensen en de mogelijkheden. U ontvangt een vrijblijvende overzichtelijke offerte.
opacity

Schade expert

Een ongeluk zit in een klein hoekje en schade aan uw houten vloer is nooit leuk. Meestal dekt de verzekering de kosten van het herstellen van uw vloer en daarvoor is een schade- en taxatierapport noodzakelijk. Wij kunnen dit voor u verzorgen.
done_all

Prijsindicatie

Voor alle werkzaamheden ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Daarin zijn al uw wensen verwerkt. Na akkoord komt u daardoor niet meer voor verrassingen te staan.
shopping_cart

Onderhoudsmiddelen shop

In onze webshop kunt u alle onderhoudsmiddelen bestellen die nodig zijn voor het behoud van een mooie vloer.